Välkommen till JOLISAS.

Det här är sidan för dig som letar efter just det där speciella föremålet som du saknar eller drömmer om. Kanske behöver du komplettera din servis hemma eller på sommarstället? 


Hos JOLISAS hittar du både nytto- och prydnadsföremål från Finlands största glasbruk och porslinstillverkare. En del av våra skatter är mycket gamla, det är fynd från olika resor runt om i landet, samlade under flera decennier. Även nyare saker har hittat hem till oss. 

Oavsett orsak du hamnat i vår webbshop, hittar du här kärleksfullt utvalt finskt glas och porslin. Webbshoppen är öppen dygnet runt så du kan handla när det passar dig. Vi lägger till nya produkter nästan dagligen så besök gärna vår sida ofta.  

Varför finsk design?
På grund av våra finska rötter ligger finsk design nära våra hjärtan. Under många år har vi samlat ihop finsk design runt om i Sverige. 

Letar du efter ett speciellt föremål?
Om du letar efter ett speciellt föremål som du inte hittar på vår sida, skicka oss en fråga med e-post med föremålets namn eller serie. Om du inte vet namnet, skicka oss en bild så tittar vi på vårt lager. 


I vårt lager har vi också udda föremål av tex kaffekoppar och fat. Hör av dig till oss så kanske vi har det du söker!